Logo
Print this page

Hotel arrangement

Voor hen die al op zaterdag naar Lelystad willen komen, heeft het 4-sterren Apollo Hotel Lelystad City Center een speciaal oldtimerarrangement. Deze aanbieding geldt alleen voor deelnemers aan de Nationale Oldtimerdag. Deelnemers kunnen zich voor een hotelkamer inschrijven nadat de bevestiging van deelname is ontvangen.

Voor de komende 35e (lustrum)editie van de Nationale Oldtimerdag heeft het 4-sterren Apollo Hotel Lelystad City Centre een speciaal verblijfsarrangement samen-gesteld. Deze aanbieding geldt alleen voor de deelnemers aan de Nationale Oldtimerdag. Wanneer u de bevestiging van deelname heeft ontvangen, kunt u het Oldtimerarrangement reserveren voor het speciale tarief van € 78,00 per twee-persoons kamer, inclusief ontbijt. (NOD verzorgt bewaakte nachtstalling van de auto en een bustransfer naar de stallingsruimte). U ontvangt bij dit arrangement een gratis welkomstdrankje in de hotelbar op de 1e verdieping.

Wij zijn er trots op dat dit grote evenement wederom in Lelystad plaatsvindt en dat wij als hotel hier een bijdrage aan kunnen leveren. Wij zien er naar uit om u te mogen verwelkomen op zaterdag 15 juni! Indien u vragen hierover hebt kunt u ons ook telefonisch bereiken via 0320–242444. Een kamer reserveren voor de Nationale Oldtimerdag kan via onderstaande deze link.

 

Bij boeking graag vermelden: 'oldtimerarrangement'. Bij aankomst (op zaterdag 15 juni tussen 16.00 uur en 19.00 uur) regelt de organisatie van de Nationale Oldtimerdag met u de bewaakte en overdekte nachtstalling van de auto. Tevens laten wij u graag kennismaken met ons restaurant & bar op de 1e verdieping. De keuken is geopend tot 21.30 en de bar tot 00:00. 

Met vriendelijke groet en in de hoop u te kunnen verwelkomen, Apollo Hotel Lelystad City Centre

Sander Kiezebrink,
Manager Apollo Hotel Lelystad

Powered by © Flevohost & MB-Designs & MMCX Solutions . Alle rechten voor behouden.