jan bruijn plotseling overleden

Jan Bruijn, één van de meest bijzondere en spraakmakende mannen uit de wereld van het klassieke automobiel is plotseling overleden. Bruijn was eigenaar van het gerenommeerde handelshuis 'Galleria Style & Auto' dat was ondergebracht in een historisch voormalig bedrijfspand van Douwe Egberts in Joure. Hij was mede-oprichter van het Concours d'Elegance Paleis Het Loo in Apeldoorn en maakte naam door het ontdekken van vele originele historische automobielen en carrosserieën. Zijn kennis op dat terrein was ongeëvenaard.

Het bestuur van de Nationale Oldtimerdag gedenkt in hem een man die zijn hart verloor aan de automobielhistorie en die op geheel eigen wijze een bijdrage leverde aan het in stand houden van het museale mobiele erfgoed in ons land. Wij zijn hem dank verschuldigd voor zijn regelmatige aanwezigheid met unieke automobielen zoals zijn Fiat Tipo 24/32 Tonneau (waarmee hij al inschreef voor de Nationale Oldtimerdag 2017), Stutz, Bentley en Packard. Hij stelde niet alleen automobielen beschikbaar ('Je haalt hem maar op'), maar gaf ons tevens bruikbare adviezen en tips die van invloed waren op de ontwikkeling van de Nationale Oldtimerdag in Lelystad. We zullen hem node missen.

Jan Bruijn werd slechts 65 jaar.

Social media

Links en media

  • Historie
  • Persberichten
  • Foto rapportages

   

 

 

  

  

Nationale Oldtimerdag Lelystad (St. Mobiel Erfgoed Fleur de Lis)
Wijngaard 12 | 8212 CB  Lelystad | 0320-233014
KVK-nummer: 69870659 | BTW-nummer: NL858045722B01

Log In or Sign Up

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok